Home

Internacionalna
mreža
bankomata

Lokacije

Naši bankomati se nalaze na najpogodnijim lokacijama

Partneri

Postanite naš partner

O MoneyGet mreži

MoneyGet je međunarodna mreža bankomata koja se prostire u celom regionu Jugoistočne Evrope. Naše bogato iskustvo u finansijskoj industriji, u sferi bankomata i najnovijih tehnologija u tom domenu, omogućava nam da svojim korisnicima obezbedimo stabilnost, bezbednost i veliku dostupnost naših bankomata, a to je ono čime smo zadobili poverenje klijenata. Naši bankomati se nalaze na najpogodnijim mestima – u blizini supermarketa, u gradskim centrima, u blizini turističkih znamenitosti, itd.

MoneyGet mreža bankomata je u vlasništvu kompanije Payten, koja je deo grupacije Asseco South Eastern Europe, jedne od najvećih IT kompanija u oblasti proizvodnje i implementacije softverskih rešenja i usluga u regionu Jugoistočne Evrope i Turske. Kompanija Payten je specijalizovana za razvoj, podršku i prodaju rešenja iz payment industrije, uključujući najmodernije i najpouzdanije bankomate. Nastala je kao rezultat dokazanog i uspešnog poslovanja kompanije Asseco u ovom segmentu.

Call centar 24/7

+381 11 313 22 35

Partneri

Partnerstvo sa nama i postavljanje MoneyGet bankomata u vašem poslovnom prostoru može privući klijente i  doneti nove i značajne izvore prihoda vašem poslovanju. Na raspolaganju smo vam za sva pitanja kako bi MoneyGet postao vaš pouzdan partner.

MoneyGet uvek nastoji da obezbedi svojim klijentima najbolju uslugu tako što povećava broj lokacija na kojima se nalaze bankomati. Osim toga, koristimo isključivo najsavremenije modele bankomata koji zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti.